Mark Cotta Vaz - Sumrak saga: Praskozorje

Sumrak saga: Praskozorje
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade - Fantastika za mlade
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Vladimir C. Sever
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533163710
ISBN10 9533163712
Godina 2011
Broj stranica 134
Format 28 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 39,60 Kn (5,26 €) Kupi

Sumrak saga: Praskozorje 1. dio

Cjelokupni ilustrirani vodič kroz film Original: THE TWILIGHT SAGA BREAKING DAWN Part 1: The Official Illustrated Movie Companion

Mark Cotta Vaz, najuspješniji pisac filmskih vodiča na svijetu, nastavlja izvještavati o procesu prenošenja sage Stephenie Meyer na veliki ekran, koji je došao do epske završnice serijala. Praskozorje potpisuje Oscarom ovjenčani redatelj Bill Condon, koji će bogatu, napetu i potresnu radnju izvorne knjige ekranizirati u dva nastavka u razmaku od godinu dana. 

Algoritam će kao i dosad vjerno pratiti dolazak filmova u kina ilustriranim vodičima, koji uz obilje ekskluzivnih fotografija iz samih filmova i s njihova snimanja pružaju najbolji uvid u sve ono što je zaintrigiralo milijune obožavatelja diljem svijeta, a svakako i kod nas. Uz intervjue sa zvijezdama filma, dosadašnjim kao i novim, te obilje pojedinosti koje je mogao saznati samo netko tko je doista bio ondje, svi će Twilighteri iz ovih vodiča saznati još više o načinu snimanja filmova, obilju različitih zanimanja koja su pritom potrebna, te o kreativnim odlukama koje valja donositi da bi završno djelo bilo što bolje. 

Cjelokupni ilustrirani vodiči za oba dijela Praskozorja prava su filmska škola, i to ona najbolja – provedena u društvu Belle, Edwarda, Jacoba i svih ostalih likova koji su se uvukli u tolika srca.