Mark Cotta Vaz - Sumrak saga: Praskozorje

Sumrak saga: Praskozorje
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade - Fantastika za mlade
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Vladimir C. Sever
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533163710
ISBN10 9533163712
Godina 2011
Broj stranica 134
Format 28 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 3,70 € (27,88 Kn) Kupi

Sumrak saga: Praskozorje 1. dio

Cjelokupni ilustrirani vodič kroz film Original: THE TWILIGHT SAGA BREAKING DAWN Part 1: The Official Illustrated Movie Companion

Mark Cotta Vaz, najuspješniji pisac filmskih vodiča na svijetu, nastavlja izvještavati o procesu prenošenja sage Stephenie Meyer na veliki ekran, koji je došao do epske završnice serijala. Praskozorje potpisuje Oscarom ovjenčani redatelj Bill Condon, koji će bogatu, napetu i potresnu radnju izvorne knjige ekranizirati u dva nastavka u razmaku od godinu dana. 

Algoritam će kao i dosad vjerno pratiti dolazak filmova u kina ilustriranim vodičima, koji uz obilje ekskluzivnih fotografija iz samih filmova i s njihova snimanja pružaju najbolji uvid u sve ono što je zaintrigiralo milijune obožavatelja diljem svijeta, a svakako i kod nas. Uz intervjue sa zvijezdama filma, dosadašnjim kao i novim, te obilje pojedinosti koje je mogao saznati samo netko tko je doista bio ondje, svi će Twilighteri iz ovih vodiča saznati još više o načinu snimanja filmova, obilju različitih zanimanja koja su pritom potrebna, te o kreativnim odlukama koje valja donositi da bi završno djelo bilo što bolje. 

Cjelokupni ilustrirani vodiči za oba dijela Praskozorja prava su filmska škola, i to ona najbolja – provedena u društvu Belle, Edwarda, Jacoba i svih ostalih likova koji su se uvukli u tolika srca.