Tim Bugbird, Tracy Hare - Zavrti i nauči

Zavrti i nauči
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za najmlađe - Edukativne knjige za djecu
Izdavač Profil
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789533194141
ISBN10 9533194146
Godina 2012
Broj stranica 22
Format 28 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Zavrti i nauči / za djecu od 3-6 god

Predstavljamo vam inovativnu zbirku 10 edukativnih i zabavnih igara pomoću kojih najmlađi savladavaju upoznavanje s bojama, tijelom, abecedom, brojevima… 

Jednostavne upute za igru lako možete prilagoditi svojem mališanu i njegovim prijateljima te ih s vremenom nadograđivati i proširivati zahtjevnijim zadacima. 
Istražujte, uočavajte, brojite, crtajte, pišite i brišite na stranicama ove čarobne knjige! 


Igre potiču i razvijaju: djetetov rječnik, koordinaciju, slušanje i razumijevanje, zapažanje i pamćenje, prepoznavanje slova i brojeva, pisanje i crtanje, svijest o dnevnim aktivnostima i rasporedu, upoznavanje dijelova tijela, upoznavanje s različitim oblicima… Predviđene su za jednog ili više igrača, a kako dijete raste i lakše savladava zadatke, tako ih je moguće prilagođavati – tj. nadograđivati i proširivati zahtjevnijim zadacima.

Po stranicama ove knjige možete pisati i crtati vodoperivim flomasterom koji se lako može obrisati vlažnom krpicom. Knjiga sadrži i strelicu koja se okreće u svakoj igri i dodatno će „začiniti“ natjecateljski duh i zabavu. Stranice su bogate veselim fotografijama i razigranim ilustracijama što je djeci te dobi izuzetno privlačno i zanimljivo.

Zavrtite strelicu i neka igre počnu!