Ivana Žderić, ur. - Ledeno doba 4 : zemlja se trese : knjiga s proširenom stvarnošću + 1 CD-ROM

Ledeno doba 4 : zemlja se trese : knjiga s proširenom stvarnošću  + 1 CD-ROM
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za djecu
Izdavač Profil multimedija
Prevoditelj Andrea Bagović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789533193984
ISBN10 9533193980
Godina 2012
Broj stranica 31
Format 24 cm
Obavijest 30,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me

"Ledeno doba 4 – Zemlja se trese" je knjiga koja prati događanja iz svjetski poznatog crtića "Ledeno doba". Zahvaljujući digitalnoj čaroliji proširene stvarnosti, oživjet ćete svoje omiljene junake i pomoću zadivljujućih trodimenzionalnih animacija družiti se s njima na ekranu. 

Četiri nevjerojatne animacije proširene stvarnosti omogućit će vam da pomoću web-kamere, knjige, CD-a i kartica koje se nalaze u knjizi pošaljete Skreta za njegovim obožavanim žirom, otplovit ćete na ledenjaku s Mannyjem i društvom, pretvorit ćete se u Sida i na snijegu poigrati s Edom i Krešom. 

"Ledeno doba 4 – Zemlja se trese" iscrpan je vodič o smiješnim i opasnim avanturama s likovima iz sva četiri filmska nastavka. Ovaj zabavan vodič podsjetit će vas na likove iz prijašnjih nastavaka: pomalo zastrašujuću jednooku lasicu Bucka, nevjerojatno zavodljivu Skretušu, smiješne dinosauriće koje je Sid posvojio i sve stalne likove krda – Sida, Mannyja, Elu, Breskvicu, Diega, Krešu i Edu. Novi uzbudljivi nastavak donosi neke dobre i zle likove – Shiru, sabljastu tigricu koja se svidi Diegu, Pećinare, plahe i vrijedne životinjice, koji postaju pravi junaci kad je najpotrebnije, srcolomca Ethana, Breskivičina najboljeg prijatelja krticu Louisa te zloga gusara Špeka Trbosjeka i njegovu bandu. 

Svi su oni ponovo urnebesno duhoviti, njihove avanture opasne za život, a krdo je toliko različito i neobično, ali pouzdano i brižno da ćemo shvatiti kako dobro mora pobijediti i ovaj put.

Ovo je jedina knjiga koja prati filmski serijal "Ledeno doba" i savršen je priručnik za sve njegove ljubitelje, bez obzira na godine.

Zaviri u knjigu!