Mario Šijan - Josip i Izraelci u Egiptu : izvorni biblijski tekst

Josip i Izraelci u Egiptu : izvorni biblijski tekst
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za djecu
Izdavač Znaci vremena
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531832885
ISBN10 9531832889
Godina 2018
Broj stranica 64
Format 24,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 1,96 € Kupi

Tko je bio Jakov?
Što je Josip radio u Egiptu?
Tko je ukrao pehar i gdje ga je sakrio?
 

Vjerojatno su vam sve navedene osobe i događaji u kojima se one spominju dobro poznati. No koliko o njima znaju vaša djeca? Ukoliko tek trebaju upoznati uistinu poseban biblijski izvještaj o Josipu, nova dječja knjiga u našoj ponudi nazvana „Josip i Izraelci u Egiptu” na prekrasan će im način predstaviti Jakova, Ezava, Josipa, Benjamina i njihova brojna iskustva u Egiptu. Ukoliko ih vaša djeca već poznaju, svojim šarenim i veselim ilustracijama knjiga „Josip i Izraelci u Egiptu” omogućit će im novi pogled na ove poznate junake. 
 

Uz knjigu „Josip i Izraelci u Egiptu” vaša će djeca na lijep i zanimljiv način upoznati predivne biblijske likove i događaje u kojima će pronaći vrijedne životne pouke i uzore!


Dječja knjiga „Josip i Izraelci u Egiptu” sadrži izvorne biblijske tekstove koji se protežu od 29. do 50. poglavlja knjige Postanka. Sastoji se od ukupno 29 prizora podijeljenih u zasebna poglavlja, a vesele i zanimljive ilustracije u boji protežu se kroz cijelu knjigu - od korica do korica. Čitajući, listajući i gledajući knjigu „Josip i Izraelci u Egiptu”, djeca će upoznati posebne osobe i događaje, ali i doživjeti prve susrete s biblijskim tekstovima koje će pamtiti zauvijek!