Danijela Martinović - Dama pleše na kiši

Dama pleše na kiši
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za djecu - Slikovnice
Izdavač Profil
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531206716
ISBN10 9531206716
Godina 2008
Broj stranica 20
Format 25 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 5,01 € Kupi

Ništa se ne događa slučajno, pa tako nije slučajno ni to što Danijela Martinović objavljuje drugu slikovnicu o Dami, malom anđelu koji dolazi na zemlju i podsjeća da se samo ljubav dijeljenjem množi.

U prvoj slikovnici, Dama je sišla na zemlju i upoznala ljubičastog leptira Any i razveselila tužnu bubamaru koja ne može letjeti Mo. U nastavku priče, slikovnicom «Dama pleše na kiši», Dama nas uči da treba voljeti i sunce i kišu kao i sva bića koja susrećemo. Njezinim prijateljima pridružuje se i crvena vjeverica Isabela koja voli plesati. Jer što je više prijatelja, podsjeća Dama, život je bogatiji i ljepši.

»Dama pleše na kiši» druga je knjiga za djecu Danijele Martinović, koja promocijama i događajima koji je prate prerasta u multimedijski projekt. Svestrana pjevačica anđeoskog glasa za publiku od 7 do 77, od početka karijere na svojim koncertima osvaja simpatije djece koja u njezinim pjesmama očito pronalaze onu istu poruku koju im Danijela šalje i svojim slikovnicama - poruku prijateljstva, ljubavi i životne radosti.

Slikovnicu «Dama» pratit će i «Damine čarobne kartice» s porukama za djecu i za odrasle za svaki dan. Na karticama su navedeni dnevni zadaci za djecu i za odrasle, a među njima je najvažniji zadatak koji se svakog dana mora obaviti - Zagrlit ću sve ukućane i reći im da ih volim!