Jeff Kinney - Gregov dnevnik : Kronike Grega Heffleyja

Gregov dnevnik : Kronike Grega Heffleyja
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za djecu - Humor za djecu
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Ivan Zorić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789532209860
ISBN10 9532209867
Godina 2010
Broj stranica 224
Format 19 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 6,53 € (49,20 Kn) Kupi

Prije svega, da nešto raščistimo: ovo su KRONIKE, a ne dnevnik. Znam što piše na koricama, ali kad mi je mama išla ovo kupiti, IZRIČITO sam joj rekao da mi ne kupi nešto na čemu piše "dnevnik". Super! Baš mi treba da me neka budala ulovi kako hodam s time i stekne pogrešan dojam.
I još nešto želim raščistiti, a to je da je to bila MAMINA ideja, a ne moja. Ali luda je ako misli da ću ja tu zapisivati svoje “osjećaje” i takve stvari. Zato ne očekujte da ću stalno pisati “Dragi dnevniče” ovo, “Dragi dnevniče” ono. 

Sreća naša da Greg Heffley, junak ovih poprilično komičnih kronika, rijetko ispunjava sve što kaže. Jer biti klinac ponekad može biti prava gnjavaža. A nitko to ne zna bolje od Grega koji će se naći protiv svoje volje bačen u školsko okružje gdje su neuhranjena slabašna stvorenja primorana dijeliti hodnike s visokim i opakim klincima koji se već briju. Kako će se Greg snaći provjerite u Gregovom dnevniku u hrvatskom prijevodu Ivana Zorića i uz originalne ilustracije autora, Jeffa Kinneyja.