Kathy Lette - Nip'n'Tuck

Nip'n'Tuck
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost
Izdavač Mirakul
Prevoditelj Filip Krenus
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537164096
ISBN10 9537164098
Godina 2005
Broj stranica 258
Format 21,5 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 2,52 € Kupi

Ženski je orgazam veći misterij od kontinuiranog političkog uspjeha Georgea W. Busha. Ali, tako mi Boga, bila sam odlučna da ga doživim sa svojim mužem. Hugo se vraća u sedam. Imala sam sat i pol lufta. A u stanci između posluživanja zagorjelih pilećih pohanaca za večeru i pregledavanja zadaće iz matematike, kidnu-la sam u kupaonicu, istuširala se i oprala kosu.
Pošpricala sam se sprejem, napudrala se ispod pazuha i po nosu, nalakirala nokte na rukama i nogama, izblajhala brčiće i šljapnula na kožu depilacijsku kremu. A onda sam naposljetku izvukla donje rublje koje sam kupila, duboko udahnula i pogledala se u ogledalo.
Budući da sam si priuštila užitak dojenja svoje djece, moje čičke nalikovale su na ispuhane balone sa sinoćnjeg tuluma. Najpopularnija tehnika za žene koje umjesto brežuljaka na prsima imaju ne-dirajte-rni-ravnicu jest navući na sebe Wonderbra i to je ujedno najbolji način da ispadnu blesave. Jer taj je čudesni grudnjak prozvan čudesnim zato što, čim ga skinete, svi zijevnu u čudu kamo su vam nestale sise. Tako sam sada nagurala čičke nekamo do vrata, poput dva rezervna podbratka. Osokolivši se, pustila sam da mi pogled bojažljivo klizne prema dolje. Pa, čini se da će škare za korov koje mi je Hugo kupio napokon poslužiti svrsi. Povukavši gaćice prema dolje, hitro sam navalila na svoje stidne dlačice. Joj, za ime božje! Spazila sarn sjedinu među stidnim dlačicama! Bjesomučno sam nastavila podrezivati i potkresi-vati. Sada je moja nakostriješena pipica nalikovala morskom stvorenju spremnom za napad. Tako je izraz danas me fata šiza zbog lošeg friza poprimio posve novu značenjsku dimenziju.