Oberto Airaudi - Amscusat

Amscusat
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Znanstvena fantastika
Izdavač Damanhur centar - Talej
Prevoditelj Višnja Fanton, Jasenka Golub
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789539989840
ISBN10 9539989841
Godina 2010
Broj stranica 74
Format 25 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Amscusat je dječak koji živi u dimenziji u kojoj je svakodnevica ono što je za nas znanstvena fantastika. Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Posjeti na svemirske brodove, razmjene tijela s izvanzemljskim svorenjima, misije spašavanja na različitim svjetovima su iskustva dostupna svim dječacima.

Mračan Neprijatelj prijeti izdaleka, ali ga se ne boje previše jer se ujedinjenim oružjem Znanosti i Znanja mogu boriti i poraziti ga. Ali što bi se desilo da se ravnoteža svemira poremeti? Znanstveno fantastična priča? Budućnost ili drevna prošlost? I koja nit povezuje Amscusatov svijet s našim? Da bi to saznali, preostaje vam samo čitanje!

Oberto Airaudi je osnivač Damanhura, zajednice koja istražuje i eksperimentira na svim područjima ljudske aktivnosti: od znanosti, duhovnosti, umjetnosti do socijalnog ustroja društva. U skladu s običajem građana Federacije da uzimaju imena životinja, Oberto koristi ime Falco Sokol. Filozof, iscjelitelj, pisac i slikar, izdao je mnoge knijige na temu duhovnosti i istraživanja novih znanosti.