Tessa Dare - Noć predaje

Noć predaje
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Roman
Izdavač Senior net
Prevoditelj Zrinka Budak
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789535845706
ISBN10 9535845705
Godina 2015
Broj stranica 368
Format 20 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Dobro došli u Vretenastu Uvalu, prelijepo primorsko mjestašce s čistim morskim zrakom kamo krhke djevojke dolaze na oporavak, no muškaraca u najboljim godinama… nema ni za lijek. Ili možda ipak ima?

Vretenasta Uvala odredište je za posebnu vrstu dobro odgojenih mladih dama: onih bolno stidljivih, mladih supruga otrežnjenih bračnim životom te mladih dama prekomjerno očaranih pogrešnom vrstom muškaraca. Stanovnici smatraju ovo mjesto pravim rajem na zemlji.

No Victor Bramwell, novi grof od Rycliffa, zna da tu ne pripada. Što se njega tiče, u Vretenastoj Uvali nema ničega osim usidjelica i... ovaca. Međutim, Bram nema izbora. Naređeno mu je ovdje organizirati teritorijalnu obranu. Taj naizgled lak zadatak zakomplicirat će duhovita i prelijepa Susanna Finch, koja je čvrsto odlučila sačuvati svoj idilični svijet od invazije Bramove vojske.

Susanna nema vremena za naporne muškarce, a Bram se odrekao žena, smatrajući da samo smetaju. Sve je spremno za bitku epskih razmjera... no tko će pobijediti kad oboje imaju toliko mnogo za izgubiti?