Melissa P. - 100 poteza četkom prije spavanja

100 poteza četkom prije spavanja
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Roman
Izdavač Profil International
Prevoditelj Tonko Ribić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532009651
ISBN10 9532009655
Godina 2004
Broj stranica 144
Format 18 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 1,86 € Kupi

Lirski i uznemirujući, težak i romantičan, "100 poteza četkom prije spavanja"najsnažnije je i najneočekivanije debitantsko djelo u Italiji proteklih godina. 

Šesnaest godina, jedan dnevnik, otkrivanje novog i drukčijeg svijeta: tijelo adolescentice, potraga za samom sobom kroz seks, čežnja da se doživi ljubav, iluzija da će je pronaći u mnoštvu kreveta, mnoštvu tijela, u nepoznatim kućama, s muškarcima koji je ne vole. 

Za Melissu sve počinje s njezinim prvim iskustvom: u tom času shvaća, ili se zanosi shvaćanjem, kako muškarci ne žele upoznati bit jedne žene, kako nisu u stanju voljeti zanemarujući tjelesnost. Zbog toga Melissa podaje svoje tijelo bilo kome tko ga poželi, u nadi da će netko, gledajući je u oči, zamijetiti njezinu žeđ za ljubavlju. 

Završava, međutim, u mračnom i prljavom tunelu ponižavanja i boli izlažući se opasnosti da u njemu zauvijek izgubi ono što joj je najdragocjenije - samu sebe.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.