Leonora Surian - Vic je što sam plava: najbolji vicevi o plavušama

Vic je što sam plava: najbolji vicevi o plavušama
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Misli/aforizmi/humor
Izdavač Profil multimedija
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789533193830
ISBN10 9533193832
Godina 2011
Broj stranica 139
Format 17 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Prirodna plavuša, dramska i glazbena umjetnica
Rođena u Rijeci. Odrasla je i školovala se u Italiji gdje, iako prirodna plavuša, završava matematičku gimnaziju. Kao dijete iz umjetničke obitelji usporedo pohađa baletnu i muzičku školu te diplomira glumu na prestižnoj Nacionalnoj akademiji dramskih umjetnosti "Silvio D'Amico" u Rimu 2003.
Iste je godine primljena u dramski ansambl Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci gdje je ostvarila niz značajnih uloga u dramskim predstavama i mjuziklima, a široku popularnost postiže ulogom Mile u seriji Hrvatske radiotelevizije "Sve će biti dobro".
Leonora Surian je svestrana umjetnica. Piše ekskluzivnu kolumnu "Dnevnik glumice" za portal Femina.hr, snimila je dva CD-a: jedan jazz profila (Moj mali svijet) i jedan božićni (Bijeli Božić), a u posljednje vrijeme sve je uspješnija voditeljica zabavnih programa ili događaja.
Govori i glumi na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku, bavi se raznim hobijima: slika, jaše, skija, igra tenis... pa se samo po sebi nameće pitanje: A što bi tek bilo da nije prirodna plavuša?