Margaret Mallory - Vođa

Vođa
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Vida Milek
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531426183
ISBN10 953142618X
Godina 2019
Broj stranica 354
Format 20 cm
Obavijest 7,97
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Vođa je četvrti roman iz serije Povratak gorštaka.

Četiri neustrašiva ratnika vraćaju se na Visočje kako bi vratili svoju zemlju i svoja prava. No svi njihovi doživljaji na bojnome polju ne mogu ih pripremiti na dotad najveći izazov, osvajanjesrdaca četiriju tvrdoglavih škotskih ljepotica.

Connor, vođa MacDonaldovih sa Sleata, u rukama drži sudbinu svojih ljudi. Dužnost mu određuje s kim će se boriti, komu će vjerovati… čak i kime će se oženiti. Tražeći savjet, Connor se obraća Ilysi, mladoj proročici, koja otkriva nadolazeću opasnost – i strast koja plamti samo za njega. No ratnici sklapanjem braka moraju stvoriti snažan savez, a Ilysa je odveć skromna podrijetla. Lijepa Ilysa je iscjeliteljica, odijeva se jednostavno, govori tiho i vođu voli odavna, a kada Connor napokon rasplamsa žar strasti koja je tako dugo u njoj tinjala, Ilysa osjeća blaženstvo kakvo nikada nije osjetila. U trenutku kada on dužnost mora staviti ispred sreće, Ilysa osjeća da je Connor u velikoj opasnosti. Hoće li mu uspjeti dokazati da je ona žena koju treba uza se?

Izvanredno šarmantna i senzualna poslastica iz Visočja!“ – Karen Hawkins, jedna od najprodavanijih autorica New York Timesa, za The Guardian