Elizabeth Hoyt - U vučjoj jazbini

U vučjoj jazbini
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Znanje
Prevoditelj Silvia Sinković
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533435251
ISBN10 9533435259
Godina 2017
Broj stranica 360
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me


Može li gusar naučiti da jedino istinsko blago leži u srcu žene? Obudovjela Silence Hollingbrook siromašna je, lijepa i ljubazna – i prije devet mjeseci učinila je strahovitu pogrešku. Zatražila je pomoć riječnog gusara kako bi spasila muža i pritom pristala na pogodbu koja će je koštati braka. Te noći ostala je toliko povrijeđena da se skriva u sirotištu u kojem pomaže bratu Winteru, ali njezin mir bit će kratkoga vijeka.
„Šarmantni“ Mickey O’Connor najnemilosrdniji je gusar u Londonu. Neodoljivo privlačan i opako inteligentan, uspio se probiti na sam vrh londonskog zločinačkog podzemlja. Mickey ne vidi nikakvu korist od nježnih osjećaja poput suosjećanja i ljubavi, a ljude smatra pijunima kojima se može upravljati. Pa ipak, nikada nije uspio zaboraviti kapetanovu naivnu suprugu koja ga je došla moliti za pomoć i koja je onu nezaboravnu noć provela u njegovu krevetu… u razgovoru.
Kada mu njegovu izvanbračnu djevojčicu, kojoj je netom umrla majka, ostave da se o njoj brine, Mickey ne može odoljeti porivu da dijete ostavi na Silenceinu kućnom pragu…