Matt Thorne - Tvoje slike

Tvoje slike
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Celeber
Prevoditelj Marinko Raos
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536825349
ISBN10 9536825341
Godina 2004
Broj stranica 237
Format 23 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 21,68 Kn Kupi

Martin bi ti se svidio; zbilja bi. Dobar je momak. Oko trideset i pet mu je godina, oženjen je i ureduje Force, časopis za muškarce. Izlazi s čudnim društvom i uvijek posljednji odlazi sa zabave. No u biti je u redu. Ima tu tajnicu, Alison. S njom se moraš nositi ako imaš kakav problem. Ona rješava svaku frku. Živi sa svojom sestrom Suzanne, koja spava s bilo kim, i sa svojim dečkom Adrianom, koji je narkić. No ona je draga. Dobar su par.
Martin i Alison su zvijezde Tvojih slika - elegantnog novog romana jednog od najuzbudljivijih novih britanskih književnih talenata. Stvar je vrlo mračna, vrlo zabavna i katkad baš perverzna.
"Matt Thorne je pisac koji ima jedinstveni stil, koji govori svojim glasom. Dobro zapaža apsurd, ima ugodno izopačen smisao za humor i zavidno laku ruku, osobito za dijaloge. U Tvojim slikama njegovu su pozornost zaokupile mane londonskoga novinarskog društva. Razotkrio je prazninu njihova svijeta i njihovu moralnu ispraznost na pomalo subverzivan način, što je njegov zaštitni znak."