Nora Roberts - Tri suđenice

Tri suđenice
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Profil International
Prevoditelj Nikolina Jurjević
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531206600
ISBN10 9531206600
Godina 2007
Broj stranica 404
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Nesvjestan da će za dvadeset i tri minute biti mrtav, Henry W. Wyley zamišljao je svoju ruku na obloj stražnjici mlade plavuše ispred sebe. Bila je to savršeno bezopasna maštarija koja ga je oraspoložila, a nije ometala ni plavušu ni njegovu suprugu.
S pokrivačem omotanim oko debeljuškastih koljena i punašnog trbuha, zadovoljan kasnim i obilnim ručkom, sjedio je pored svoje suhonjave supruge Edith. Uživao je osvježavajućem morskom zraku, plavušinoj pozadini i šalici Earl Gray čaja, dok su se ostali putnici gurali uz ogradu kako bi uživali u pogledu na blistavu obalu Irske. Henry ju je ionako već vidio, a pretpostavljao je da će imati prilike vidjeti je ponovno, ako to bude želio. Ne pada mu na pamet gurati se zbog pogleda na litice i travu. Kao tvrdokoran stanovnik urbanih naselja, prednost je davao čvrstoći čelika i betona. Ali trenutačno, više od vidika, zanimali su ga slasni čokoladni kolačići s čajem. Štoviše, kad mu je plavuša nestala iz vida, kolačići su postali još zanimljiviji.
Henry je bio krupan čovjek koji se glasno smijao i imao oko za žene. Iako ga je Edith upozorila da ne bude svinja, s užitkom je progutao dva kolačića. Da bi ostala vjerna sebi, Edith se suzdržala i nije ništa rekla. Šteta što si je uskratila tako malo zadovoljstvo u posljednjim trenucima života. Ali ona će ionako umrijeti onako kao što je živjela: brinući se o muževim prekomjernim kilogramima i čisteći mrvice koje mu padaju po košulji....