Nora Roberts - Sveti grijesi

Sveti grijesi
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Stilus knjiga
Prevoditelj Igor Bošnjak
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537956349
ISBN10 9537956342
Godina 2014
Broj stranica 318
Format 19,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 3,99 € Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 3,32 € Kupi

Mlada je žena pronađena ugušena jednoga ljetnog dana u Washingtonu. Na njoj ostavljena je poruka koja glasi Grijesi su joj oprošteni. Ali serija se nastavlja kad još dvije žrtve dožive istu sudbinu. Dok priče o Svećeniku, misterioznom serijskom ubojici, ukrašavaju naslovnice svih novina, bespomoćna policija traži stručnu pomoć dr. Tess Court, psihijatrice čiji je zadatak izraditi psihološki profil ubojice. Međutim Detektiva Bena Parisa ne zanima ubojičin bolesni um. To što ga muči je Tess. Visoka, tamna i prekrasna. 


Kada je oboje bačeno u vatru istrage i zajedno krenu u potragu za serijskim ubojicom, obostrana privlačnost postaje presnažna. Ali još se jedan par očiju zalijepio za prekrasnu doktoricu dok se Ben moli da će moći zaustaviti luđaka prije nego bude prekasno. 


Nora Roberts najpopularnija je i najomiljenija američka autorica ljubavnih romana, s više od 200 naslova, uključujući Trilogiju snova i Trilogiju BoonsBoro te romane Tri suđenice i Vila. Na top listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala, a njezini najnoviji hitovi i dalje obaraju sve rekorde čitanosti. Po romanima Nore Roberts dosad je snimljeno osam tv-filmova, koje je upoznala i naša publika.