Anna Todd - Poslije svega: Zauvijek sretni (1. dio)

Poslije svega: Zauvijek sretni (1. dio)
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Profil knjiga
Prevoditelj Andrea Marić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533134987
ISBN10 9533134984
Godina 2016
Broj stranica 307
Format 23 cm
Obavijest 7,50
knjiga nije dostupna Obavijesti me


Imaju li Tessa i Hardin šansu za bajkoviti završetak?
Peti nastavak serijala koji je očarao milijune!
Ljubavna veza Tesse i Hardina nikad nije bila jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim su se dosad suočili činio je njihovu strastvenu vezu sve snažnijom. 
Kad otkriće iz prošlosti uzdrma Hardina do srži, a Tessa doživi tragediju, shvaćaju kako su neki izazovi i za njih nesavladivi. Kako se doznaju šokantne istine o njihovim obiteljima, postaje sve jasnije koliko su se promijenili od početka veze, ali i da baš i nisu toliko različiti. Tessa više nije slatka, jednostavna dobrica kakva je bila kad je upoznala Hardina, baš kao što ni on nije više okrutni, hiroviti mladić koji ju je oborio s nogu. 
Tessa shvaća buru ispod njegove hladnokrvne površine i zna da je ona jedina koja je može smiriti. Problem je u tome što Hardin, zbog svega što mu se događa, sve snažnije gura Tessu, ali i sve ostale, od sebe. Tessa više nije tako sigurna može li ga uistinu spasiti bez žrtvovanja same sebe. Odbija otići bez borbe. Samo za koga se bori? 

Poslije svega: Zauvijek sretni (prvi dio) peti je nastavak ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd koji je – s više od milijardu pregleda – postao globalni fenomen umrežene generacije, a golemi uspjeh ponovio je u proširenom, ukoričenom izdanju. Ovaj iznimno uspješan serijal objavljuje se u 27 zemalja svijeta, a filmsku ekranizaciju romana producirat će Paramount Pictures.