Nora Roberts - Opsjednuti grad

Opsjednuti grad
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač -
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533192352
ISBN10 9533192356
Godina 2011
Broj stranica 255
Format 23 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 2,59 € (19,51 Kn) Kupi

Za stanovnike gradića Hawkins Hollow broj sedam znači prokletstvo jer se svakih sedam godina ponavlja sedam dana ludila. Fox, Caleb i Cage osjećaju da se oluja ponovno približava. No ove godine bolje će se pripremiti da ga dočekaju uz pomoć triju žena koje su na neobičan način također povezane s demonom.

..Kad me dodiruješ, kad vodiš ljubav sa mnom, kad si u meni, možeš li osjetiti što ja osjećam? Mogu li ja osjetiti što ti osjećaš? Želim to s tobom. Želim znati kako je biti zajedno na taj način, kad smo ovakvi.''
Dar, pomislio je, potpunog povjerenja, s obje strane. Sjeo je i pogledao je u oči. "Otvori se", promrmljao je i prešao svojim usnama preko njezinih. ..Samo se otvori."
Osjetio je njezine živce, njezine potrebe, i misli koje su dolazile i ulazile u njegovu glavu kao lagano svjetlucanje. Da je želi, da je dira. On. Kad su njezine ruke krenule uz njegovu kralježnicu, osjećao je i njezin užitak i njezino prihvaćanje. Osjećao je pritisak njihovih tijela, otkucaje njihovih srca.
I tad ju je opustio i produbio svoj poljubac. I otvorio joj se.
Isprva je bio kao uzdah, kroz njezino tijelo, kroz njezin um. Pomislila je: Lijepo. Lijepo je. Očekivanja ispunjena. Okrenula je glavu da mu dopusti da osjeti bilo na njezinu vratu kad je osjetila njegovu potrebu da je kuša.