Plum Sykes - Novopečena razvedenica

Novopečena razvedenica
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Martina Petranović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532204353
ISBN10 9532204350
Godina 2006
Broj stranica 266
Format 19 cm
Obavijest 29,40
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Ovih dana udane njujorške cure ulažu gotovo jednako onoliko truda kako bi izgubile supruge koliko su ga nekoć ulagale kako bi ih pronašle.
Samo njujorške? Pitanje je koje će s pravom postaviti svaka trendseterica, jer svaka cura savršeno organiziranog života poput Lauren Blount jednako uživa u samačkom životu.
Lauren je naime vrlo bogata, vrlo mlada, vrlo mršava, vrlo zgodna i vrlo, vrlo razvedena. Sve to čini je najraskalašenijom i najglamuroznijom predstavnicom nove zvjezdane "klase" na blistavom njujorškom nebu - novopečenih razvedenica - u koju će pukim slučajem upasti Sylvie Mortimer, novopečena ženica koja se svojega muža ne bi odrekla ni za što na svijetu. Jer iako su se vjenčali nakon samo šest mjeseci poznanstva, iako ju je ostavio da samuje na medenom mjesecu (jer, posao je ipak posao), iako joj je prešutio neka poznanstva iz prošlosti (koja eto imaju najduže noge na svijetu, osmijeh koji bi otopio oba pola i igrom slučaja potječu iz francuske plemićke obitelji) - nisu li nas oduvijek učili da ljubav može sve pobijediti?