Jeanne Kalogridis - Nevjesta obitelji Borgia

Nevjesta obitelji Borgia
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Profil knjiga
Prevoditelj Irena Škarica
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533133201
ISBN10 9533133201
Godina 2014
Broj stranica 382
Format 23 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 39,00 Kn Kupi

Strast. Izdaja. Intrige.
Od seksualne strasti do smrtne opasnosti: dramatična pripovijest zasnovana na povijesnim događajima natjerat će vas da ovu knjigu ne ispuštate iz ruku. Philippa Gregory, Italija 1492.

 

Na dvoru Borgia ništa nije onakvim kakvim se čini: svaki nepažljivi korak može biti smrtonosan. Uhvaćena u mreži intriga obitelji Borgia, Sancha od Aragona, udana za najmlađeg sina Aleksandra VI. Borgie, morat će skupiti svu svoju hrabrost i lukavstvo da ih pobijedi u igri u kojoj su najvještiji. Ovaj je roman bogata freska jednog od najuzbudljivijih i najsenzualnijih razdoblja europske povijesti.

Jeanne Kalogridis američka je autorica bestselera s povijesnom tematikom. Prije nego što se u potpunosti posvetila pisanju, osam je godina predavala engleski jezik na The American Universityju. Njezina najpoznatija djela (The Borgia Bride, the Devil's Queen, Scarlet Contessa i druga) temelje se na fascinantnim životopisima poznatih ženskih ličnosti – Sanche od Aragona, Caterine Sforza, Catarine Medici… Jeanne Kalogridis živi i radi u Sjevernoj Karolini.