Judith McNaught - Nešto prekrasno

Nešto prekrasno
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Svetlana Grubić Samardžija
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531421232
ISBN10 9531421234
Godina 2017
Broj stranica 522
Format 19 cm
Obavijest 6,96
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuje zadivljujuću junakinju u vrtlogu nezaboravne strasti. Ova nevjerojatno dirljiva ljubavna priča jedan je od najomiljenijih njezinih romana!

Buran brak Alexandre Lawrence, nevine djevojke sa sela i Jordana Townsendea, bogatog i moćnog vojvode od Hawthornea, suočit će se s krajnjim iskušenjem. Uvedena u beskrajno zamaman svijet londonskog društva, Alexandra, djevojka slobodnog duha, uhvaćena je u zapetljanu mrežu ljubomore i osvete, burnog ponosa i rasplamsale strasti. Ali iza hladne, arogantne maske njezinog supruga, nalazi se nježan, vitalan, senzualan muškarac. Muškarac za kojeg se Alexandra udala. A sada će se boriti za njegov život…

I za burnu vezu koju samo oni mogu održati.

Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe, Jednom i zauvijek, Tri čuda, Sjećaš li se… i Kao u raju, Judith McNaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje. Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.