Cecelia Ahern - Na kraju duge

Na kraju duge
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Profil International
Prevoditelj Petra Mrduljaš
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531208277
ISBN10 9531208271
Godina 2007
Broj stranica 380
Format 23 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 4,09 € (30,82 Kn) Kupi

Sudbina katkad jednostavno ne zna prestati zabadati nos...
Autorica bestselera .."P.S. volim te" donosi čaroban roman o dvoje prijatelja iz djetinjstva s kojima se sudbina ne prestaje poigravati...
I kao nestašna djeca, i kao buntovni tinejdžeri. Rosie i Alex ostali su jedno uz drugo u dobru i zlu. Ali upravo kad su otkrili draži mladenačkih noći u gradu i propalih spojeva. bivaju razdvojeni. Alexova se obitelj seli iz Dublina u Ameriku - i Alex odlazi s njima. Zauvijek.
Rosie je bez njega izgubljena. Ali uoči planiranog preseljenja k Alexu u Boston, Rosie prima vijesti koje će joj zauvijek promijeniti život - i zadržati je kod kuće u Irskoj.
Njihova čudesna povezanost pomaže im prebroditi životne uspone i padove, ali nijedno od njih ne zna može li njihovo prijateljstvo preživjeti godine i kilometre - i nove veze. Rosie se negdje duboko u sebi pita bi li možda trebali biti nešto više od prijatelja. Sve ih vrijeme razdvajaju nesporazumi, okolnosti i obična zla sreća, a kad im se ukaže posljednja prilika, hoće li sve staviti na kocku u ime istinske ljubavi?
Alex i Rosie naučit će da je sudbina čudna stvar i da ih nije spremna ostaviti na miru...