Cecelia Ahern - Na kraju duge

Na kraju duge
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Profil International
Prevoditelj Petra Mrduljaš
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531208277
ISBN10 9531208271
Godina 2007
Broj stranica 380
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Sudbina katkad jednostavno ne zna prestati zabadati nos...
Autorica bestselera .."P.S. volim te" donosi čaroban roman o dvoje prijatelja iz djetinjstva s kojima se sudbina ne prestaje poigravati...
I kao nestašna djeca, i kao buntovni tinejdžeri. Rosie i Alex ostali su jedno uz drugo u dobru i zlu. Ali upravo kad su otkrili draži mladenačkih noći u gradu i propalih spojeva. bivaju razdvojeni. Alexova se obitelj seli iz Dublina u Ameriku - i Alex odlazi s njima. Zauvijek.
Rosie je bez njega izgubljena. Ali uoči planiranog preseljenja k Alexu u Boston, Rosie prima vijesti koje će joj zauvijek promijeniti život - i zadržati je kod kuće u Irskoj.
Njihova čudesna povezanost pomaže im prebroditi životne uspone i padove, ali nijedno od njih ne zna može li njihovo prijateljstvo preživjeti godine i kilometre - i nove veze. Rosie se negdje duboko u sebi pita bi li možda trebali biti nešto više od prijatelja. Sve ih vrijeme razdvajaju nesporazumi, okolnosti i obična zla sreća, a kad im se ukaže posljednja prilika, hoće li sve staviti na kocku u ime istinske ljubavi?
Alex i Rosie naučit će da je sudbina čudna stvar i da ih nije spremna ostaviti na miru...