Amy Harmon - Mojsijev zakon

Mojsijev zakon
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač 24 sata
Prevoditelj Ana Sabo
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533232843
ISBN10 9533232846
Godina 2016
Broj stranica 302
Format 20 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Crack bebu, Mojsija, zamišljala sam s ogromnom pukotinom koja se protezala uzduž njegova tijela, kao da je slomljen pri rođenju. Znala sam da to nije značenje tog pojma. No ta mi se slika urezala u pamćenje. Možda me upravo to što je bio slomljen i privlačilo k njemu od početka. Sve se to dogodilo prije no što sam se ja rodila, a kada sam ga upoznala i kada mi je mama ispričala o njemu, priča je već postala stara vijest i nitko nije želio imati ništa s njime.  Ljudi vole bebe, čak i bolesne bebe. Čak i crack bebe. No bebe odrastaju u klince, a klinci odrastaju u tinejdžere. Nitko ne želi imati posla s problematičnim tinejdžerima.

A Mojsije je bio problematičan. Mojsije je živio po svome. Bio je neobičan i egzotičan i predivan. Veza s njim promijenit će mi život na način na koji nikada nisam zamišljala. Možda sam se trebala držati podalje. Možda sam trebala slušati. Moja me majka upozorila. Čak me i Mojsije upozorio. No ja sam ustrajala.

Tako počinje priča o boli i obećanju, o tuzi i iscjeljenju, o životu i smrti. Priča o prije i poslije, o novim počecima i nepostojećim završecima. No prije svega... ljubavna priča.

Amy Harmon najprodavanija je autorica prema New York Timesu, a napisala je romane A Different Blue, Making Faces i serijal Purgatory. Amy je motivacijska govornica, učiteljica, mama koja svoju djecu poučava kod kuće te članica zbora koji je osvojio Grammy, Saints Unified Voices. Posjetite je na stranici authoramyharmon.com.