Kate Furnivall - Konkubinina tajna

Konkubinina tajna
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Profil International
Prevoditelj Lida Lamza
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533193304
ISBN10 9533193301
Godina 2011
Broj stranica 412
Format 23 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 51,60 Kn Kupi


U nastavku „Ruske konkubine“ Kate Furnivall, pratimo nove pustolovine i ljubavnu priču Djevojke Lisice i njezinog kineskog prijatelja koja se seli u Staljinovu Rusiju. 
Jesu li njihove boje dovoljno jake da pobijede sivilo, a njihova ljubav mržnju i izdaju koje vladaju u svakom zakutku novog turobnog carstva?
Kina 1929. 
Mlada djevojka Lidija Ivanova godinama je živjela u uvjerenju da su joj oca ubili boljševici. Kad dozna da je živ i zatočen u jednom od zloglasnih Staljinovih gulaga, djevojka vatreno crvene kose spremna je napustiti sve da ga pronađe - čak i svoju kinesku ljubav, Chang An Loa. 
No Rusija je zemlja opasnosti. Lidijin polubrat Aleksej nestaje i ostavlja je bez novca, a ona je primorana zatražiti pomoć od tajanstvenog komunističkog oficira Dmitrija, svjesna da se igra vatrom koja bi je mogla progutati. 
Hoće li joj Chang An Lo pomoći? Intrige između crvene Rusije i crvene Kine vode ga u Moskvu, usred vrtloga nasilja, zavjera i strasti, u času u kojem su ulozi vrtoglavi, a svaki igrač mora izabrati i platiti cijenu za svoje odluke.