Bridie Clark - Jer ona to može

Jer ona to može
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Naklada Oceanmore
Prevoditelj Ines Jurišić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537056445
ISBN10 9537056449
Godina 2007
Broj stranica 253
Format 20,5 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 34,50 Kn Kupi

Claire Truman šest je godina provela u maloj nakladničkoj kući kao pomoćnica urednika strpljivo čekajući promaknuće. Nezadovoljna statusom na poslu, a još i više svojim ljubavnim životom (upravo je prekinula vezu s nepouzdanim rockerom) čini joj se kako je njezin život završio u slijepoj ulici. No odjednom sve se mijenja. S prijateljicom odlazi na otvorenje galerije, susreće Randalla, svoju ljubav još iz fakultetskih dana kada ga je bezuspješno pokušavala zavesti, i provodi s njim fantastičnu večer. Napokon joj se sreća nasmiješila. 

Drugoga jutra, na Randallovu preporuku, naziva je najutjecajnija književna urednica u New Yorku i nudi joj posao u svojoj prestižnoj izdavačkoj kući. Ignorirajući upozorenja svojih prijatelja i kolega Claire napušta posao u ugodnom okruženju male tvrtke i za trostruku plaću prelazi u Grant Books kod beskrupulozne radoholičarke Vivian Grant. 

Nakon samo nekoliko dana provedenih na novom poslu Claire shvaća kako su priče koje kolaju o njenoj "šefici iz pakla" i više nego istinite, no Claire je uvjerena da će uspjeti sve izdržati i napredovati u karijeri. 

Telefonski pozivi usred noći, nemogući zahtjevi, bahata komunikacija koja ne trpi odgovore a kamoli pitanja i sve veća i veća gomila rukopisa koje treba sređivati. Kako posao od Claire zahtijeva sve više i više vremena, i veza s Randallom se komplicira...