Hazel Prior - Ellie i graditelj harfa

Ellie i graditelj harfa
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Leo Commerce
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532186574
ISBN10 9532186573
Godina 2019
Broj stranica 364
Format 20,5 cm
Obavijest 6,01
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Neodoljiv, dirljiv i šarmantan debitantski roman koji nas podsjeća da ljubav katkad pronalazimo ondje gdje je najmanje očekujemo.
Dan Hollis zadovoljno živi u svom štaglju na osami engleske vrištine gdje gradi predivne keltske harfe. Ondje može biti vjeran sebi, daleko od društvenih situacija koje katkad pogrešno shvaća ili ih ne razumije.
Na godišnjicu smrti svojeg voljenog oca, Ellie Jacobs šeće šumom i naiđe na Danov štagalj. Njegova je zbirka očara. Dan joj daje harfu napravljenu od trešnjeva drva koja se lijepo slaže s njezinim čarapama boje trešnje. Čuva je za nju pa je uvijek spremna kad ona poželi vježbati svirati.
Ellie počinje gotovo svakodnevno posjećivati Dana i ubrzo shvati da on nije poput drugih ljudi. Priprema joj sendviče izrezane u obliku savršenih trokuta i neprestano broji stube drvenog stubišta do sobe za vježbanje na katu (sedamnaest). Ellie uskoro dolazi do spoznaje da Dan nije samo drukčiji – njegov je svijet u mnogočemu bolji, pa ona počinje iz nove perspektive gledati na vlastiti život.