Jennifer Probst - Bračni ugovor

Bračni ugovor
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Znanje
Prevoditelj Ira W.Biličić, D.Biličić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533433110
ISBN10 9533433116
Godina 2016
Broj stranica 293
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Obiteljski posao najvažniji je na svijetu… Vrijedi li zbog njega žrtvovati sreću? Njezine su sestre pronašle blaženstvo i sreću u brakovima sa svojim bogatim i krasnim muškarcima, no Julietta Conte se još uvijek ne da i drži se onog što dobro zna kao direktorica obiteljske tvrtke La Dolce Famiglia. Posao je njezina strast, a njezin šminkerski stan u Milanu njezino utočište…

Dok je Sawyer Wells, muško remek djelo u odijelo, ne izmami iz njezina skrovišta uz pomoć neodoljive ponude ekskluzivnog partnerstva s njegovim međunarodnim lancem luksuznih hotela.
Julietta se mnogo puta opekla u ljubavnom životu, pa joj ne pada na pamet da se upliće s muškarcem čiji je moćan pogled tjera da razmišlja o zaključavanju vrata svojeg ureda i prepuštanju njegovim snažnim rukama. No, hoće li je prilika da od obiteljske tvrtke napravi globalno carstvo natjerati da pomiješa svoj hladnokrvan smisao za posao s vrućim zavođenjem?

Posljednji nastavak sage o talijanskoj obitelji vruće krvi, Bračni ugovor, pokazat će vam da je strast ono što povezuje ljubav i posao na najljepši mogući način!