Sarah A. Allen - Čarobni vrt

Čarobni vrt
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Dragana Grozdanić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531414166
ISBN10 9531414165
Godina 2013
Broj stranica 262
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 6,80 € Kupi

Claire Waverley vlasnica je malenoga obrta za pripravu i dostavu hrane.
 
Posao joj ide dobro, a u njezinu se vrtu nalazi sve što je potrebno pa čak i više od toga. Claire, naime, zna koja biljka kako može utjecati na onoga tko je konzumira. Koja može pomoći da neke tajne zauvijek ostanu neotkrivene? Koju trebate uzeti kad želite da vas bližnji razumiju?
U vrtu je neven koji može izazvati ljubav, maslačak koji potiče vjernost i, naravno, lavanda koja donosi dobro raspoloženje. Ali kao i u rajskom vrtu i u ovom je – jabuka! 
Nju Claire ne koristi za svoje delikatese jer je njezino djelovanje zastrašujuće. Zidom ograđen vrt tajnovito cvate tijekom cijele godine, glasine o opasnim ljubavima i tragičnim strastima obitelji Waverley već znaju svi, a svaku ženu iz obitelji Waverley na neki način dotiče čarolija. 

A onda, kad joj se na vratima iznenada pojavi sestra s malenom djevojčicom, Claire će morati u vrtu naći biljku koja će ublažiti sestrine ljubavne jade. Usput će morati pronaći i biljku koja će smiriti novodoseljenog, ali vrlo uspaljenog susjeda… koji je usto i vrlo privlačan.