Mary Higgins Clark - Već sam čula tu pjesmu

Već sam čula tu pjesmu
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Vida Milek
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531403528
ISBN10 953140352X
Godina 2008
Broj stranica 284
Format 21,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Kad se Kay Lansing uda za imućnog udovca Petera Carringtona, itekako je svjesna govorkanja o tajanstvenoj smrti Peterove prve supruge Grace koja je prije deset godina
pronađena mrtva u obiteljskom bazenu. Kay otkriva i da Peter učestalo mjesečari i povremeno pati od snomorica. Kad na njezina vrata stigne policija s nalogom za Peterovo uhićenje zbog jednog drugog umorstva – žene kojoj je Peter bio pratilac na maturalnoj zabavi prije dvadeset i dvije godine – Kay se počinje pribojavati da se udala za ubojicu mjesečara i odlučuje otkriti istinu koja se skriva iza tih zagonetnih smrti. Ali, jesu li te dvije smrti povezane? I zašto svaki put kad se približi obiteljskoj kapelici, Kay u glavi cuje melodiju koju ne uspijeva prepoznati?
Već sam čula tu pjesmu još je jedan hit slavne Mary Higgins Clark čije su uspješnice poput romana Tatina mala djevojčica, Pravi se da je ne vidiš, Druga prilika oduševile brojne čitatelje. Njezine su knjige prodane u više od osam milijuna primjeraka diljem svijeta, a ovaj je roman s engleskoga prevela Vida Milek.