Patrick Lee - Signal

Signal
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Znanje
Prevoditelj Drago Štajduhar
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533434117
ISBN10 9533434112
Godina 2016
Broj stranica 336
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Bivši pripadnik specijalnih postrojbi Sam Dryden usred noći dobiva hitan poziv od svoje stare kolegice koja očajnički treba njegovu pomoć u hitnoj tajnoj misiji. Ne oklijevajući ni trenutka, Dryden joj pristaje pomoći. Zajedno jure do usamljene kamp-prikolice u podnožju gorja Sierra Nevada, upadaju unutra i spašavaju četiri djevojčice prije što im njihov otmičar uspijeva nauditi, a zatim bježe u brda trenutak prije dolaska policije i FBI-ja.
Svojim postupcima Dryden i Calvertova smetaju zastrašujućim i opasnim neprijateljima. A ti ljudi posjeduju tehnologiju koja im omogućuje utjecaj na događaje čak i prije no što su se oni zbili. Međutim, način na koji je namjeravaju upotrijebiti rezultirao bi smrću milijuna ljudi. Kako bi ih porazio, Dryden neće morati samo brzo razmišljati – morat će razmišljati sveobuhvatno i suočiti se s neprijateljem koji je u mogućnosti okoristiti se njegovim pogreškama i prije nego ih počini.

„Izvrsna mješavina vrhunske tehnologije i pustolovine. U ljubitelja trilera ovaj će uvjerljiv junak i zaplet prepun neprestane, gotovo filmske akcije, probuditi želju za što skorijim sljedećim nastavkom.“ – Publishers Weekly