A.G.Riddle - Raskrižje

Raskrižje
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Znanje
Prevoditelj Predrag Mavar
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533433301
ISBN10 9533433302
Godina 2016
Broj stranica 305
Format 19 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 2,48 € Kupi

Harper Lane ima problem. Za nekoliko sati morat će donijeti odluku koja će joj potpuno promijeniti život. No, kad se njezin let iz New Yorka za London sruši negdje usred Engleske, otkrit će da je sazdana od mnogo čvršće građe nego je ikad pretpostavljala.
 Dok se Harper i ostali preživjeli s leta 205 bore s nedaćama nakon pada aviona, uskoro shvaćaju da je svijet u koji su se srušili mnogo drugačiji od onog iz kojeg su poletjeli. No, gdje su se to našli? Zašto su ovdje? I kako će se vratiti kući?
 Nekolicina putnika djeluje kao da bi nešto mogli znati – Nick Stone, bogati investitor, Sabrina Schröder, njemačka znanstvenica, Yul Tan, računalni genij i Grayson Shaw, sin milijardera-filantropa. Njihovi su životi povezani i nisu se slučajno našli na istom letu, no sada moraju otkriti što se krije iza nesreće. Odgovori na njihova pitanja utjecat će na sudbinu cijelog čovječanstva…
Ova nevjerojatno inventivna avantura, puna neočekivanih obrata, isprepliće motive moći, ambicije, sudbine, sjećanja i ljubavi u jedinstveni roman koji ćete čitati do kasno u noć!