Agatha Christie - Putnik za Frankfurt

Putnik za Frankfurt
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač V.D.T.
Prevoditelj Ana Levak Sabolović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536838790
ISBN10 9536838796
Godina 2009
Broj stranica 266
Format 22 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Sir Stafford Nye je diplomat koji se nikad nije potrudio ostvariti blistavu karijeru. Diplomaciju nalazi beskrajno dosadnom i cezne za malo uzbudjenja i avanture, a prilika za to pruzit ce mu se kad mu u cekaonici frankfurtske zracne luke, pri povratku s jos jednog dosadnog diplomatskog zadatka, pridje tajanstvena djevojka sa suludim planom ciji je cilj spasiti vlastiti zivot.

Gonjen znatizeljom koja mu ne da mira, Sir Stafford otkriva da je djevojka agentica u borbi protiv nevidljive, nevjerojatno razgranate i vrlo mocne urotnicke skupine s paklenim planom…

Izmedju njih i unistenja svijeta kakvog poznajemo stoje tek jedan bolestan starac, njegov vjerni pas cuvar, jedan pretili financijer i jedan agent tajne sluzbe. Odlucivsi im se pridruziti u njihovoj borbi, Sir Stafford biva uvucen u arenu u kojoj nitko nije onakav kakvim se na prvi pogled cini i u kojoj nitko nikome ne moze vjerovati. Negdje u njihovim redovima krije se izdajnik koji jednim jedinim potezom moze osujetiti sve njihove napore. Hoce li ga uspjeti zaustaviti prije nego sto bude prekasno?