Robert Ludlum - Protokol Sigma

Protokol Sigma
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Extrade
Prevoditelj Damir Antoniazzo
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536342662
ISBN10 9536342669
Godina 2002
Broj stranica 543
Format 24 cm
Obavijest 6,96
knjiga nije dostupna Obavijesti me

"Knjiga je nabijena svim klasičnim ludlumovskim elementima... zamršen zaplet razvija se vratolomnom brzinom. Konačan ishod: savršena izvedba" (časopis People).
Američki bankar Ben Hartman dolazi u Zurich na skijanje, prvi put nakon što je u Švicarskoj prije četiri godine tragično poginuo njegov brat blizanac. Ali taj dolazak u Zurich pokreće nešto mnogo zloslutnije nego što je udes njegova brata. Ben upada u neizreciv košmar i iznenada se nađe u bijegu.
Agentica Ministarstva pravosuđa Anna Navarro dobiva zadatak da istraži iznenadne - i naizgled nepovezane - smrtne slučajeve veoma starih ljudi diljem svijeta. Jedino što te slučajeve povezuje jest dosje u arhivi CIA-e, star više od pola stoljeća, obilježen čudnom šifrom: SIGMA. No netko ili nešto uvijek je korak ispred nje, preživjelih je sve manje, a i njezin je život u sve većoj opasnosti.
Ben i Anna slučajno se sreću i shvaćaju da im izgledi za preživljavanje leže jedino u tome da se drže zajedno. Zajednički otkrivaju mračne tajne dugo skrivane iza šifre SIGMA. Jer iza SIGME leži golema prijevara koja konačno dospijeva do svog ostvarenja!??