Christopher Reich - Pravila obmane

Pravila obmane
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Hena Com
Prevoditelj Stjepo Martinović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532590470
ISBN10 9532590471
Godina 2011
Broj stranica 460
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Dr. Jonathan Ransom, planinar svjetskoga glasa i kirurg Lijecnika bez granica, penje se švicarskim Alpama sa svojom lijepom ženom Emmom, kad ih iznenadi snježna oluja. Dok nastoje pobjeci nevremenu, Emma pogiba propadajuci u provaliju.
Dvadesetcetiri sata kasnije Jonathan prima kuvertu u kojoj su dvije potvrde željeznicke garderobe na ime njegove žene. Odlazi po ostavljene stvari u poprilicno udaljen gradic i upada u borbu na život i smrt da bi ih se docepao... doznajuci kasnije da je ubio jednoga, a teško ranio drugog pripadnika švicarske policije! Ali, više od toga pogađa ga spoznaja o zapanjujucoj ženinoj prijevari o kojoj ništa ni slutio nije. Postavši najednom objekt lova na covjeka i cilj iskusnog ubojice, Jonathan je prisiljen bježati - a jedina šansa da preživi krije se u razrješenju porazne istine o tajnom životu njegove žene i strašne zavjere koja prijeti dovođenjem svijeta na rub uništenja. Korak po korak, on biva sve dublje uvucen u svijet špijuna, oružja visoke tehnologije i međunarodnog terorizma - svijet u kojemu nitko nije onaj za koga se predstavlja i u kojem ishod uvijek opravdava sredstva.
Pravila obmane sjajno je zamišljena i besprijekorno izvedena prica o intrigama i podvalama iz pera majstora špijunskog trilera za 21. stoljece.