Laura Griffin - Na nišanu

Na nišanu
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač 24 sata
Prevoditelj Mija Žužul
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533234083
ISBN10 9533234083
Godina 2017
Broj stranica 300
Format 21 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 4,94 € (37,22 Kn) Kupi

Autorica najprodavanijih knjiga New York Timesa Laura Griffin ponovno "donosi robu" (Publishers Weekly) sa jedanaestim naslovom u krvavoj seriji tracerima srca.

Kad se pustinja na obali završi u dvostrukom ubojstvu, policijski detektiv Daniele Harper stiže na scenu odlučujući da dobije odgovore. Nazivi su posvuda, ali ništa ne dodaje. Dani se obratio za pomoć kriminalističkom laboratoriju u Delphi centru, ali se uskoro žali kad njezina tajna privlačnost do glavnog istražitelja vatrenog oružja prijeti da će je odvratiti od najvažnijeg slučaja karijere.

Kao balistički stručnjak i bivša mornarica SEAL, Scott Black poznaje vatreno oružje i zna da može pomoći Daniu razotkriti svoj slučaj. Scott je već nekoliko godina uspio sakriti svoj interes za mlađom sestrom svojeg najboljeg prijatelja, ali kada ih istraga okuplja, iskre između njih brzo gube kontrolu. Scott rješava kako će držati ruke od Dani i njegovih očiju na cilju - identificirajući ubojicu. Ali kad taj ubojica uđe u nju, sve oklade su isključene. Ne postoji linija koju Scott neće prijeći da bi uvjerio Dani da mu pomaže da bi joj mogao pomoći da skine nemilosrdni ubojica koji je ima u svojim znamenitostima.