Paul Finch - Klub ubojica

Klub ubojica
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Znanje
Prevoditelj Mladen Jurčić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533435466
ISBN10 9533435461
Godina 2017
Broj stranica 408
Format 19 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 22,50 Kn (2,99 €) Kupi

Policijski istražitelj Mark „Heck“ Heckenburg navikao je na krvave slučajeve, no ništa ga nije moglo pripremiti za novu prijetnju koja je uslijedila kad su se vatili njegovi stari neprijatelji.
Prije dvije godine riješio je najteži slučaj u svojoj karijeri. Pronađene su mnogobrojne žrtve zastrašujuće zločinačke organizacije čiji su pripadnici sebe nazivali „Ugodni momci“. Heck im je uspio ući u trag i nadmudriti ih, ali kad se diljem zemlje ponovno počinju događati jeziva ubojstva jasno mu je da je organizacija razgranatija i bolje ustrojena nego što se isprva činilo.
Ne preostaje mu ništa drugo nego da ponovno krene u nemilosrdni lov na najgore zločince u Engleskoj koji za sobom ne ostavljaju trag, ali za vrijeme svoje najopasnije istrage lovac će i sam postati lovina.

Iz tiska
„Adrenalinska bomba!“ BookHook
„Ovaj je roman nalik na vožnju toboganom smrti… Knjigu nisam mogao odložiti do samoga kraja jer napetost ne prestaje nijednoga trena. Detektiv Heck složen je i originalan lik.“ Book Addict Shaun
„Napeti triler koji se ne ispušta iz ruku.“ Crime Thriller Hound
„Inteligentno složena priča čija je radnja zastrašujuće realistična.“ Lee Stewie
„Finch je vrhunski pripovjedač… njegovi su romani prožeti akcijom i crnim humorom.“ Peter James
„Samo najveći majstori trilera mogu držati čitatelja u napetosti od prve do posljednje stranice.“ The Bookseller

O autoru

Paul Finch suvremeni je engleski književnik, novinar, scenarist i bivši policajac. Napisao je više od 300 kratkih priča i uredio brojne antologije horora. Autor je serijala o tvrdoglavom policijskom istražitelju Marku Heckenburgu. Prva dva nastavka Grabežljivci i Žrtvovani (objavilo Znanje) zauzela su najviša mjesta na listama bestselera, a Klub ubojica treći je roman u nizu.