Robert Bryndza - Žena u ledu

Žena u ledu
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Znanje
Prevoditelj Predrag Mavar
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533435275
ISBN10 9533435275
Godina 2017
Broj stranica 368
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

»Obožavam ovaj roman. Erika Foster nedvojbeno je heroina po mom ukusu, pametna, uporna, izravna i strastvena.« Angela Marsons

Oči su joj širom otvorene. Usne razmaknute kao da će progovoriti. Njezino mrtvo tijelo smrznuto je u ledu… I nije jedino.

Kada mladić slučajno otkrije leš mlade žene ispod debelog leda u londonskom parku, vođenje istrage povjereno je inspektorici Eriki Foster.
Žrtva, prekrasna djevojka iz ugledne obitelji, naoko je imala savršen život. Ali kad Erika počne istraživati njezinu prošlost, otkriva sličnosti između njezina ubojstva i ubojstava triju prostitutki. Sve su zadavljene i svezanih ruku bačene u jezera na području Londona.
Kakve mračne tajne skriva žena u ledu?
Što se više Erika približava istini, to se ubojica više približava Eriki. Njezina prethodna potraga za ubojicom završila je tragično, uzrokujući stradavanje petorice policajaca, među njima i njenog supruga. Dok joj karijera visi o niti, Erika se mora boriti s vlastitim demonima kao i s ubojicom opasnijim od svih koje je dosad srela. Ni, može li ga uhvatiti prije no što on ubije ponovno?

»Uzbudljiv, zagonetan, napet krimić koji ne želite propustiti. « Erisea Magazine
»Sa sjajnim zapletom koji prodire u dubine ljudske prirode i prikazuje fascinantne likove, ova knjiga vas prisiljava da pogađate tko je ubojica i upravo kad pomislite da ste sve shvatili, završni obrat će vas iznenaditi i oduševiti.« Book Lover Cat Lady
Robert Bryndza podrijetlom je iz Velike Britanije, a danas živi u Slovačkoj sa svojim mužem i njihova dva šašava psa. Njegov prvi roman The Not So Secret Emails of Coco Pinchard postao je bestseler na Amazonu i prerastao u seriju od pet romana. Žena u ledu njegov je prvi naslov iz kriminalističkog serijala o detektivki Eriki Foster.