Sidney Sheldon - Bojiš li se mraka?

Bojiš li se mraka?
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Vesna Valenčić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531407816
ISBN10 9531407819
Godina 2010
Broj stranica 283
Format 19,5 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 3,32 € Kupi

U raznim dijelovima svijeta ljudi naprasno umiru ili nestaju. Žena u Berlinu nestane s gradskih ulica. Muškarac u Parizu skoči s Eiffelova tornja. Maleni se avion zabije u planinu u Denveru. Na Manhattanu voda izbaci tijelo na obalu East Rivera. U početku se čini da ti događaji nisu ni u kakvoj međusobnoj vezi, ali policija ubrzo otkrije da su sve četiri žrtve bile povezane s najvećim trustom mozgova na svijetu, pod nazivom Kingsley International Group.
Kelly Harris i Diane Stevens - mlade udovice dviju žrtava - susreću se u New Yorku, kamo ih je Tanner Kingsley, šef KIG-a, pozvao na sastanak. Uvjerava ih da se koristi svim mogućim izvorima kako bi otkrio tko stoji iza zagonetnih smrti njihovih muževa. No možda je i za njih prekasno. Netko je odlučio ubiti obje žene, te su se našle u mnogim opasnim situacijama. Tko ih pokušava ubiti, i zašto?
Ispunjen napetošću i šokantnim preokretima, uz polaznu pretpostavku koja izaziva malodušnost jer bi mogla promijeniti živote sviju nas, dugoočekivani roman Bojiš li se mraka? predstavlja Sidneyja Sheldona u najboljem izdanju.