Liane Moriarty - Posljednja obljetnica

Posljednja obljetnica
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Klasični & suvremeni romani
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Petra Mrduljaš
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531420099
ISBN10 9531420092
Godina 2016
Broj stranica 398
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 59,40 Kn Kupi

Prošlo je više od sedamdeset godina otkako su sestre Rose i Connie Doughty pronašle napuštenu bebu u blizini svojega doma na otoku Scribbly Gum. Bebini su roditelji netragom nestali pa su je Rose i Connie posvojile i dale joj ime Enigma. Sve će novine u zemlji pisati o tom misteriju, koji će im neočekivano donijeti slavu i bogatstvo, a obljetnica pronalaska bebe postat će popularan otočki događaj.

Sophie Honeywell uvijek se pitala je li pogriješila kada je ostavila Thomasa Gordona. Bio je savršen, ali na dan kad ju je zaprosio, Sophie mu je slomila srce. 
Godinu dana nakon toga Thomas ponovno ulazi u njezin život kako bi je obavijestio da je naslijedila kuću njegove tete Connie na otoku Scribbly Gum. Sophie se seli na otok i upoznaje Connienu obitelj — galeriju zanimljivih i neobičnih likova. Međutim, nakon sestrine smrti, Rose se počinje pitati jesu li onomad davno Connie i ona donijele dobru odluku i je li došlo vrijeme da otkrije tajnu iz davne prošlosti koja bi im svima mogla promijeniti živote iz temelja...