Kathryn Hughes - Pismo

Pismo
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Klasični & suvremeni romani
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Mirna Čubranić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531420846
ISBN10 953142084X
Godina 2016
Broj stranica 310
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 5,61 € Kupi

Svako toliko pojavi se ljubavna priča koja nas podsjeti kako nam ponekad, u našim najtežim trenucima, nada osvijetli put ... 

Tina Craig radi od jutra do sutra i volontira u trgovini rabljenom robom kako bi pobjegla iz nesretnog doma i supruga zlostavljača. Provjeravajućim džepove nošena odijela, pronalazi staro pismo u još uvijek zalijepljenoj omotnici s poštanskom markom.

is

Tina otvori pismo i pročita ga, a ta odluka zauvijek će promijeniti tijek njezina života. Pismo je napisano 4. rujna 1939. godine i ona je ganuta sadržajem pisma te činjenicom da pismo nikada nije stiglo na pravu adresu. Kreće u potragu za autorom i primateljem toga pisma, želeći doznati što se je s njima dogodilo ... 

Billy Stirling zna da se ponio kao budala, ali se nada da će ispraviti najveću pogrešku svojega života. Četvrtog rujna 1939. sjeda i piše pismo za koje se nada da će promijeniti njegovu budućnost, nesvjestan činjenice da pismo nitko neće pročitati 34 godine… To će pismo, na kraju, promijeniti mnoge živote i sudbine – na više načina no što je Billy mogao pretpostaviti. Uronite u roman o životnim pričama dviju žena, odvojenih desetljećima, ali povezanih svojim sudbinama. 
Roman je to o ljubavi, gubitku i neočekivanim posljedicama u životima zlostavljane domaćice iz 70-ih godina prošlog stoljeća i djevojci sa samog početka Drugoga svjetskog rata.

 

Vrijeme je da otvorite Pismo i otkrijete roman koji je slomio tisuće srca ...