Dorothy Koomson - Kad sam bila nevidljiva

Kad sam bila nevidljiva
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Klasični & suvremeni romani
Izdavač Znanje
Prevoditelj Lia Paić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533435992
ISBN10 9533435992
Godina 2017
Broj stranica 480
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Godine 1988. u istom razredu upoznaju se dvije osmogodišnje djevojčice koje osim gotovo identičnih imena povezuje i ljubav prema baletu. Kao da im je bilo suđeno da postanu najbolje prijateljice i profesionalno se bave plesom. Međutim, kako to već biva, djevojčice su stasale u žene, a godine su nagomilale toliko okrutnih udaraca da im se putevi razilaze u posve različitim smjerovima – jedna dospije u samostan, a druga na naslovnice tračerskih časopisa. Jesu li ti novi, »nevidljivi« životi njihova sudbina ili ih spas čeka dvadeset godina poslije, kad se ponovno susretnu?

Moćna priča o prijateljstvu, mračnim tajnama i oprostu puna pametnih zapleta i neočekivanih obrata zbog kojih čitatelj žudi otkriti što se to točno dogodilo dvjema djevojčicama predodređenima za uspjeh.

»Nevjerojatno zarazno.« Good Housekeeping
»Roman koji vas od samog početka potpuno uvuče u radnju.« Daily Mail
»Spremite se na emocionalno putovanje.« Sunday Mirror

Dorothy Koomson (London, 1971.) suvremena je engleska književnica. Diplomirala je psihologiju i novinarstvo na Sveučilištu u Leedsu. Autorica je sedam romana koji su nekoliko tjedana bili na listi najprodavanijih knjiga Sunday Timesa. Knjige su joj prevedene na trideset jezika i redovito se nalaze pri vrhu lista najprodavanijih knjiga diljem svijeta. Znanje je dosad objavilo Kći moje najbolje prijateljice, Žena koju je volio prije mene i Plaža od ružinih latica.