Dan Brown - Anđeli i demoni

Anđeli i demoni
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Klasični & suvremeni romani
Izdavač V.B.Z
Prevoditelj Suzana Sesvečan
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532014822
ISBN10 9532014829
Godina 2006
Broj stranica 466
Format 23,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Godinu dana prije nego što je riješio Da Vincijev kod, Robert Langdon, renomirani simbolog s Harvarda, bio je pozvan u poznati švicarski istraživački institut CERN kako bi dešifrirao zagonetni simbol utisnut na prsima ubijenog fizičara.
Otkriće do kojeg Langdon dolazi bilo je zaprepašćujuće: riječ je o drevnom tajnom bratstvu, Iluminatima, koje je krenulo u konačni osvetnički napad na Katoličku crkvu, pripreman, očito, stoljećima. U daljem tijeku događaja Robert Langdon se udružuje s kćerkom ubijenog svećenika, lijepom i tajanstvenom znanstvenicom Vittoriom Vetrom. U očajničkoj trci s vremenom, u ludom lovu na davno zaboravljeno leglo Iluminata, njih dvoje će jureći kroz zapečaćene vatikanske kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najtajnije svjetske grobnice zajedničkim snagama pokušati spasiti Vatikan od potpunog razaranja!
Danas najpopularniji svjetski pisac, Dan Brown, napisao je još jedan brzi, akcijski roman, ovoga puta u formi opasno stvarne pustolovine. "Anđeli i demoni" su intrigantno, domišljato i nadasve napeto štivo.
Čitatelji već znaju da je Dan Brown pisac pustolovina od kojih zastaje dah, i knjiga koje čitatelj teško zaboravlja.