Thom Hartmann - Najveća duhovna tajna svih vremena

Najveća duhovna tajna svih vremena
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Južnoamerička književnost - Roman
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj Aleksandra Mihaljević Barlović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536516834
ISBN10 9536516837
Godina 2006
Broj stranica 201
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Suvremeni američki autor bestselera "Posljednji žar pradavnog sunca" i "Prorokov put" donosi čitateljima još jedan roman ispunjen duhovnošću i napetošću. Radnja romana smještena je u moderan Manhattan, točnije u tunelima ispod kojeg glavni junak Paul Abler, spašavajući djevojčicu, susreće čovjeka koji mu pruža neočekivane uvide, pa on doživljava mistični trenutak otkrivanja najveće duhovne tajne svih vremena koja mu iz temelja mijenja pogled na život, ljude i svijet općenito.

Napucan. 
Sama riječ zvuči ružno kao da ste dovedeni pred strjeljački vod i strijeljani.
Kao i da jesam, pomislio je Paul Abler gurnuvši ruke u džepove svojega crnog kaputa i požurio niz Aveniju Madison. Zvukovi i mirisi New Yorka prolazili su pokraj njega, ali ih on nije opažao potpuno zaokupljen sjećanjem na ono što se dogodilo deset minuta prije, na pedesetom katu nebodera, u uredu glavnog urednika jednog od gradskih dnevnih tabloida. U uredu u kojega je namjeravao useliti za pet godina.
Upadljiv pravokutnik svjetlosti privukao je njegovu pozornost izlogu u kojemu je na tren ugledao samoga sebe. Visok gotovo metar i osamdeset, sezao je do gornjeg ruba izloga. Njegova tamna, gotovo crna kosa sezala je tik do ruba njegova okovratnika preko kojega se svinulo tek nekoliko neposlušnih vlasi....