James Redfield - Deseti uvid: održavanje vizije

Deseti uvid: održavanje vizije
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Južnoamerička književnost - Roman
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Damir Biličić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536166503
ISBN10 953616650X
Godina 1997
Broj stranica 223
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Milijuni čitatelja širom svijeta doživjeli su devet uvida čitajući Celestinsko proročanstvo Jamesa Redfielda. Njegove fascinantne spoznaje o našoj kolektivnoj svijesti, o svijetu u kojem živimo i smjeru u kojem se razvijamo, potakle su čitatelje njegove knjige u više od četrdeset zemalja da prihvate iskustvo tajanstvenih podudarnosti, da osjete novo značenje svoje sudbine i spoznaju viziju svijeta koji se mijenja pred njihovim očima.
Deseti uvid počinje u dubokim šumama Apalachianskog gorja potragom za nestalom Charlenom, prijateljicom glavnoga junaka, koja je donijela prvi glas o drevnom rukopisu pronađenom u Peruu. Nova avantura odvest će vas do prolaza u druge dimenzije, sjećanja na davnu prošlost koja seže u doba prije našeg rođenja, susreta sa smrću koji nas sve očekuje i do tajanstvenih mjesta gdje se krije znanje o sudbini ljudskog roda.
Na svoj poseban način, James Redfield će vas još jednom povesti na putovanje u prekrasan nadahnuti svijet ljudske duhovnosti, na putovanje koje će možda promijeniti vaš život, a onda malo-pomalo i sve nas.
Nakon tri izdanja, Celestinsko proročanstvo postao je romanom godine u Hrvatskoj, kako po zanimanju čitatelja tako i po prodanim primjercima, a njegov nastavak Deseti uvid u prijevodu Damira Biličića i uz ilustraciju Tihomira Bregara, pridružit će se ostalim uspješnicama kao pedeseti naslov objavljen u nakladi Algoritma.