Dan Brown - Anđeli i demoni

Anđeli i demoni
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Južnoamerička književnost - Roman
Izdavač VBZ
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789532014129
ISBN10 9532014128
Godina 2006
Broj stranica 466
Format 24 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 5,63 € Kupi

Godinu dana prije nego što je riješio Da Vincijev kod, Robert Langdon, renomirani simbolog s Harvarda, bio je pozvan u poznati švicarski istraživački institut CERN kako bi dešifrirao zagonetni simbol utisnut na prsima ubijenog fizičara. 

Otkriće do kojeg Langdon dolazi bilo je zaprepašćujuće: riječ je o drevnom tajnom bratstvu, Iluminatima, koje je krenulo u konačni osvetnički napad na Katoličku crkvu, pripreman, očito, stoljećima. U daljem tijeku događaja Robert Langdon se udružuje s kćerkom ubijenog svećenika, lijepom i tajanstvenom znanstvenicom Vittoriom Vetrom. U očajničkoj trci s vremenom, u ludom lovu na davno zaboravljeno leglo Iluminata, njih dvoje će jureći kroz zapečaćene vatikanske kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najtajnije svjetske grobnice zajedničkim snagama pokušati spasiti Vatikan od potpunog razaranja! 

Danas najpopularniji svjetski pisac, Dan Brown, napisao je još jedan brzi, akcijski roman, ovoga puta u formi opasno stvarne pustolovine. "Anđeli i demoni" su intrigantno, domišljato i nadasve napeto štivo. 

Čitatelji već znaju da je Dan Brown pisac pustolovina od kojih zastaje dah, i knjiga koje čitatelj teško zaboravlja.