Eileen Goudge - Obiteljske brige

Obiteljske brige
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Hrvatska književnost - Romani
Izdavač Leo Commerce
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532185362
ISBN10 9532185364
Godina 2016
Broj stranica 520
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 2,97 € Kupi

Popularna autorica romana Žena u crvenom donosi intimnu priču o izgubljenim i ponovno stečenim prijateljstvima, o obnavljanju starih ljubavi i vatrenom krštenju koje na koncu dovodi do iskupljenja triju veoma posebnih žena.

Počinje izdajom koja razdvaja prijateljice iz djetinjstva , Abigail i Lilu, kad je Abigailina majka, kojaje vodila kućanstvo za Lilinu imućnu obitelj, po kratkom postupku izbačena s posla.abigail je ostala bez jedinoga doma koji je poznavala. Dvadeset pet godina kasnije, Abigail je uspješna autorica knjiga o kuhanju i televizijska voditeljica. Kad se Lila- koja se dobro udala i destljećima živjela blještavim životom otmjenih krugova na Park Avenue- nađe u nebranu grožđu, za pomoć se obraća prijateljici iz djetinjstva. Bez prebijene pare i ikakvih kvalifikacija, Lila zamoli abigauil da je zapoosli, abigail joj daje radno mjesto: da vodi njeno kućanstvo.
Ali osveta nije onako slatka kako je abigauil zamišljala.lilin povratak u njezin život sa sobom donosui neočekivane kompilkacije i pitanja: hoće li se Abigail ponovno pobvezati sa svojom djevojačkom ljubavi, Lilinim bratom blizancem, Vaughnom? Hoće li Concepcion, očajna majka čija je kćui poginula u požaru koji je progutao abigailinu tvornicu, uspjketi preći granicu, naći Abigauil i s njom se konfrotirati? Hoće li Lila naći ljubav nakon muževa samoubojstva?
U ovoj su izrazito emotivnoj priči Abigail,Lila i Concepcion primorane udružiti snage kako bi se spasile. Usput shvate da su sile koje su uništile njihove živote i njih oblikovale na nezamislive načine...