Samantha Lee - Amy

Amy
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Horror
Izdavač Neobična naklada
Prevoditelj Albert Varga
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536708161
ISBN10 9536708167
Godina 2004
Broj stranica 131
Format 21,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Annie je spustila beretku nisko na čelo i pritisnula svoj nos uz prozor vagona.
Skoro je stigla.
Gledajući kroz zamagljeno staklo, njene krupne oči su potamnjele od zle slutnje, a trbuhom su joj prolazili neželjeni trnci. Vlak je projurio predgrađem i zaustavio se na postaji Stillwater, a ona istegnu svoj vrat, nadajući se da će uspjeti prepoznati bakine konture lica. Ali, činilo se da nije bilo nikoga tko bi joj poželio dobrodošlicu.
Bila je potpuno razočarana. Sto sada? Unutar vlaka je bilo svijetla i topline, pravo gnijezdo mekih sjedala i centralnog grijanja. Vani, pusto prostranstvo betonskih perona, tek je nepometeno lišće strujalo njima. Noć se polako spuštala. Iznenada, sići s vlaka je bila posljednja stvar koju je željela učiniti.
Annie zagrize usnu. Zasigurno baka nije mogla zaboraviti da ona dolazi? Pogotovo jer je to bio njen prvi posjet u posljednjih devet godina. Devet godina... Zar je prošlo toliko vremena od kada joj je otac poslan u Britaniju?
Ona se uvukla u svoj teški kaput, zakopčavajući ga poput oklopa od loših uspomena.
Toliko toga se dogodilo u tih devet godina. Malo toga dobrog. Negdje usput, otac i majka su se razveli. Nije se mogla sjetiti...

Svi tinejdžerski ljubitelji horror žanra, će zasigurno biti zadovoljni ovim romanom. Noć Vještica je dan uoči Svih Svetih, kada se djeca oblače u kostime duhova, vještica i ostalih čudovišta, idu od vrata do vrata, "plaše ljude" i izmamljuju poklone u vidu slatkiša. To za zapravo noć "horror" zabave. No u ovom romanu i nije baš sve tako zabavno, jer Zlo je na slobodi. To je izvrsna prilika za osvetiti se odraslima koji ti zagorčavaju život,jer sve što mogu učiniti je otrpjeti podvalu i nasmijati se. Ali... što ako ste se povezali s nekim kome je na umu ozbiljna osveta? Ili pak s Noćnim veteranom koji igra po čisto drugačijim pravilima...Da li biste i dalje željeli biti s njima negdje vani... u mraku?