Laura Reese - Vladarica svoje pokornosti

Vladarica svoje pokornosti
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Erotski romani
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Damir Biličić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533166285
ISBN10 9533166282
Godina 2013
Broj stranica 324
Format 23,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 7,50 € (56,51 Kn) Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 6,25 € (47,09 Kn) Kupi


U ovom eksplozivom erotskom trileru ništa nije ni sivo ni slatko, a uz završetak koji je podjednako neočekivan i dojmljiv, Vladarica svoje pokornosti nikako se ne može usporediti niti s jednom knjigom koju ste dosad pročitali. 
Nora Hibbs, uspješna i privlačna novinarka, napušta svoj dosadašnji život nakon brutalne smrti njezine sestre Franny i upušta se u istragu koja će je odvesti u samo središte zla, u igru sa zavodljivim muškarcem koji ne poznaje ni pravila ni granice. 
Dok tuguje za Franny, Nora čita njezin dnevnik i zapanjeno doznaje za njezinu tajnu sadomazohističku vezu sa zagonetnim profesorom koji se spominje samo kao M. 
Nora se zavjetuje da će pod svaku cijenu tražiti pravdu za sestru koju zapravo nikada nije istinski upoznala, te se upušta u smion plan: zavest će tog kobnog muškarca sklonog manipuliranju u nadi da će se tako domoći informacija o sestrinu ubojstvu. 
Umjesto toga, uviđa da ju je začarao njegov bizarni seksualni magnetizam, da je zatočena unutar strasti toliko mračne i perverzne, a s druge strane toliko neodoljive, da je voljna opasnosti izložiti i život. 
I doista je u opasnosti, iako pogibelj možda prijeti od nekoga tko joj je mnogo bliskiji od M.-a, nekoga toliko bliskog da to možda neće uvidjeti dok ne bude prekasno.