Marija Horvat - Tri boje : crna, crvena, bijela

Tri boje : crna, crvena, bijela
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Erotski romani
Izdavač 24 sata
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533232416
ISBN10 9533232412
Godina 2014
Broj stranica 380
Format 19,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Dok skuplja krhotine svog braka i pokušava ostvariti poslovni proboj o kojemu je sanjala čitav život, Mirta doznaje strašnu istinu i upoznaje tajanstvenog muškarca... Zelenooki Patrik uvlači je u svijet koji do tada nije ni sanjala, svijet u kojemu riječ ljubav poprima sasvim drugi smisao. Odluke koje će odrediti njenu sudbinu, kao i sudbinu njenog sina i tvrtke, najteže su iskušenje njenog života. Mirta se nalazi pred bezdanom. Što će učiniti? 

Mirtin put kroz labirint strasti i tajnih želja nastavlja se. Dok joj na poslu prijete nove opasnosti, a njen život postaje predmetom sudskog spora, Mirta prihvaća izazov sudbine i odlučuje se za slobodu. Bez obzira na cijenu, upušta se u igru va banque, na sve ili ništa...

Mirtin život postaje nalik na košmar. Upala je u vrtlog stasti kojoj se ne može oduprijeti iako zna da pleše po oštrici noža. Sve u što je vjerovala stavljeno je na kušnju. Ona pokušava naći način da pomiri svoju opsesiju zeleookim ljepotanom Patrikom sa svojim dosadašnjim životom. No, može li spojiti nespojivo i naći izlaz? Kako će povezati ljubav prema Patriku sa ljubavi prema svom djetetu? Hoće li izbjeći paklene klopke koje joj postavlja bivši muž i neki drugi naizgled dragi likovi iznjene okoline? Hoće li pokleknuti?