H. M. Ward - Slomljena 2

Slomljena 2
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Erotski romani
Izdavač Profil Knjiga D.O.O.
Prevoditelj Maja Milčec
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533133874
ISBN10 9533133872
Godina 2014
Broj stranica 176
Format 20,5 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 39,50 Kn Kupi

U drugom nastavku Slomljene erotska igra između Sidney i Petera se nastavlja. Sidney otkriva da je samozatajni profesor Granz jedan od trojice braće Ferro, srednji brat mladića iz problematične američke veleposjedničke obitelj koju prate skandali, nasilje, pa čak i nerazjašnjena ubojstva.
Privlačnost među njima sve je jača iako Sidney zbunjuje što sve što zna o Peteru Granzu ne odgovara onome što doznaje o Peteru Ferro. Sidney ne želi Peteru otkriti detalje o silovanju zbog kojeg mrzi svoju obitelj, ali na zajedničkom putu prema suočavanju s prošlošću Peter naslućuje zbog čega je progone noćne more. H. M. Ward je američka spisateljica koja je romanima o braći Ferro osvojila vrhove top-lista. Njezine likove upoznajemo kroz niz situacija koje se brzo nižu pred našim očima, zorno poput filma ili stripa. Prvi roman objavila je 2011. godine. Od tada je prodala pet milijuna knjiga i postala predvodnica novog žanra mladenačke romantične erotike. Piše zabavno, seksi i napeto komunikativno, izražava se jasno i govori jezikom mladih. 
Trilogija The Ferro Family (Damaged, Arrangement i Stripped) donijela je svjetsku slavu autorici H. M.Ward, a svi nastavci mogu se čitati i kao samostalni romani. Sva tri brata Ferro iz serijala H. M. Ward postali su literarni seks-simboli ubrzo nakon objavljivanja trilogije The Ferro Family.